fbpx

Reviews

12-07-2018
Ik vond de Reiki en Merlin behandelingen bij Lisa rust geven. Vaak wordt aangenomen dat Reiki zweverig is. Maar de behandeling laat je merken hoe rustgevend het is. Soms kom je in je leven op een kruispunt waarbij je weet dat simpelweg rechtdoor blijven lopen voor jou geen optie meer is, ook al voelt dat nog zo bekend en vertrouwd. Zo’n moment was voor mij aangebroken. Ik kon niet meer om de vraag heen: ga ik door met overleven, zoals ik van jongs af aan gewend was, of kies ik ervoor om daadwerkelijk te gaan leven? Ik koos voor het laatste. Daarmee koos ik ervoor om minder vanuit mijn hoofd te gaan leven en meer vanuit mijn hart en mijn gevoel. Dat gevoel zat goed verstopt, veilig weggeborgen.

Nogmaals bedankt Lisa voor je behandelingen.

11-07-2018
De Reikibehandelingen bij Lisa is een aanrader en zij kenmerkt zich door grote zorgvuldigheid. Door haar nuchtere aanpak; alles gebeurt in een sfeer van warmte, respect en veiligheid.  Toen ik aan de behandelingen begon had ik echt geen flauw idee wat ik kon verwachten.  Achteraf ben ik heel blij dat ik hierin naar mijn gevoel geluisterd heb, want ik heb echt letterlijk aan den lijve ervaren dat energie allesbehalve zweverig is, maar juist iets heel concreets.  Ik voelde mij tijdens de behandelingen als het ware tot leven komen.

Er gebeurde echt iets!

Dankjewel Lisa.

11-07-2018
Ik heb een aantal fijne Merlin healing sessies op afstand van Lisa gekregen. Deze sessies hebben mij veel steun gegeven op een moment van mijn leven waarop ik niet zo stevig op mijn eigen benen stond. Ik heb een uitgebreid verslag gekregen van de inzichten die Lisa kreeg tijdens mijn sessie. Hier kon ik veel mee en deze inzichten hebben mij geholpen om mijn eigen kracht terug te vinden en vooral om goed stil te staan bij wat ik wil.

 

U moet ingelogd zijn om een review achter te laten

Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch