fbpx

Merlin Healing®

Merlin Healing is een zeer krachtige vorm van healing om Geen fotobeschrijving beschikbaar.positieve transformatie, genezing, mogelijk ontwaken van het spiritueel bewustzijn en bewustzijnsverhoging tot stand te brengen. Het is een non-contact vorm van healing die gecodeerde frequenties van helende energie en heilige geometrie inbrengt om positieve veranderingen en transformaties te bewerkstelligen. De healing heeft transformerende eigenschappen die ons kunnen bevrijden van delen van ons karma, conditionering en programmering. Energieblokkades die het jouw leven gecompliceerd maken kunnen worden opgeruimd. De energie zelf is vol van liefde en kan innerlijke vrijheid creëren op emotioneel, spiritueel en fysiek niveau.

Hoe kan Merlin Healing je ondersteunen?

Merlin Healing kan voor vele doeleinden en situaties worden gebruikt, maar alleen om je een idee te geven enkele voorbeelden opgesomd:
● Het doorbreken van ongezonde patronen die je beperken
● Het doorbreken van beperkende gedachten
● Werken aan fysieke problemen en pijn
● Werken aan mentale problemen zoals angst en depressie
● Het afbreken van energetische blokkades die de natuurlijke flow van je leven beperken
● Verwerking van traumatische gebeurtenissen uit je verleden en vorige levens
● In balans brengen van de chakra’s en het gehele energetische systeem
● Helpen met het manifesteren van de dingen die je in het leven wilt bereiken
● Ontvangen van inzichten over jezelf en levenssituaties

Tijdens de healing kun je verschillende dingen ervaren terwijl je in een diepe staat van ontspanning komt. Fysieke sensaties, zien van beelden/kleuren/licht, opkomende emoties etc. Soms voelt het alsof je door dingen heen ‘geduwd’ wordt en kun je een gevoel van ongemak ervaren. Andere keren word je overspoeld met gevoelens van liefde en dankbaarheid. De energie komt in vlagen, soms voelt het heel krachtig aan op een bewust niveau en andere keren voelt het subtieler en gebeuren er dingen op een onbewust niveau. Wat je ook ervaart, probeer het er gewoon te laten zijn en te observeren. En vergeet er vooral niet van te genieten. De energie werkt nog een week na de sessie door en kan een blijvend positief effect op je leven hebben.

Individuele sessies:

Losse behandeling aan huis:  € 66.
Ook is een healing op afstand mogelijk, deze is € 50 voor een uur. Van te voren bespreken we waar je aan wilt werken en achteraf krijg je een kort verslag van de sessie.

Een behandeling kun je online reserveren door te mailen naar lisa@beyondegos.com

Beschikbare tijden individuele behandelingen:
maandag: 9.00 – 22.00 uur
dinsdag t/m vrijdag: 19.00 – 22.00 uur
zaterdag en zondag: 9.00 – 20.00 uur

Groepssessies:

Regelmatig geeft Beyond Egos Merlin Healing groepssessies,
kijk op de events pagina voor de laatste updates.

Meer informatie?
Kijk dan op de officiële website van van Merlin Healing®: https://mhealing.org/

*Merlin Healing® is een geregistreerde merknaam van Keith M Mapson. Alle rechten voorbehouden en met zijn toestemming gebruikt.

 

 

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch