fbpx
Voice Bath + Merlin Healing

Voice Bath + Merlin Healing®

Laat je meevoeren op deze transformerende en ontspannende reis. De prachtige frequenties die Robin Donkers creëert met haar stem en diverse instrumenten zullen zich vermengen met de Merlin Healing energie die gecodeerde frequenties van helende energie en heilige geometrie inbrengt om positieve verandering en transformatie te bewerkstelligen.

Wat is Merlin Healing®?
Merlin Healing® is een zeer krachtige vorm van healing om positieve transformatie, genezing, mogelijk ontwaken van het spiritueel bewustzijn en bewustzijnsverhoging tot stand te brengen. Het is een non-contact vorm van healing die gecodeerde frequenties van helende energie en heilige geometrie inbrengt om positieve veranderingen en transformaties te bewerkstelligen. De healing heeft transformerende eigenschappen die ons kunnen bevrijden van delen van ons karma, conditionering en programmering. Energieblokkades die het jouw leven gecompliceerd maken kunnen worden opgeruimd. De energie zelf is vol van liefde en kan innerlijke vrijheid creëren op emotioneel, spiritueel en fysiek niveau.

Hoe kan Merlin Healing® je ondersteunen?
Merlin Healing® kan voor vele doeleinden en situaties worden gebruikt, maar alleen om je een idee te geven enkele voorbeelden opgesomd:
● Het doorbreken van ongezonde patronen die je beperken
● Het doorbreken van beperkende gedachten
● Werken aan fysieke problemen en pijn
● Werken aan mentale problemen zoals angst en depressie
● Het afbreken van energetische blokkades die de natuurlijke flow van je leven beperken
● Verwerking van traumatische gebeurtenissen uit je verleden en vorige levens
● In balans brengen van de chakra’s en het gehele energetische systeem
● Helpen met het manifesteren van de dingen die je in het leven wilt bereiken
● Ontvangen van inzichten over jezelf en levenssituaties

Robin Donkers zit in haar laatste jaar van de opleiding muziektherapie. Tijdens deze studie heeft zij geleerd hoe diverse instrumenten en klanken invloed hebben op je lichaam en geest.
Bij muziektherapie gaat het om het beleven en ervaren van de muziek in het moment. De therapievorm kan worden gegeven op veel verschillende manieren en individueel of in groepsverband. De muziek die samen met de Merlin Healing®️ wordt gegeven zal vooral te maken hebben met ontspannen en in contact komen met jezelf. Emoties mogen loskomen, spanningen in het lichaam mogen ontspannen, vaste gedachtes mogen loskomen etc. Belevingen, ervaringen en bevindingen die opgedaan worden tijdens de sessie kunnen bij ieder persoon anders zijn, hierdoor is er ook geen goed of fout en kan je de focus echt leggen op wat jij op dat moment voelt.

Aanmelden?
Mail naar lisa@beyondegos.com om je plekje te reserveren!

Datum

okt 04 2019

Tijd

8:00 am - 9:00 pm

Kosten

€ 15

More Info

Meer info

Locatie

Flink
Amsterdam
Meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch