fbpx

Self Healing morning routine & Cacao

Begin de dag met deze zelfhealing routine die je helemaal voedt met helende energie. Healing kan rust, liefde, kracht, vitaliteit, inzichten, helderheid en nog zoveel meer bieden op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau. Je leert deze ochtend oefeningen die je thuis zelf kan herhalen. Bij lekker weer vindt de routine buiten plaats aan de Sloterplas en bij minder goed weer binnen bij Beyond Egos (5 min lopen). Dit zal ik de dag ervoor laten weten, samen met de exacte locatie.

PROGRAMMA:
❀ Sharing & intenties
❀ Drinken van Cacao
❀ Meditatie: afstemmen op helende energie
❀ Zelfhealing: reis door de chakra’s
❀ Ontvangen groepshealing

Deze ochtend zullen we beginnen met een kleine kennismaking, het zetten van een intentie en het drinken van de cacao. Hierna volgt een meditatie waarin je jezelf leert afstemmen op de helende energie die altijd voor jou beschikbaar is. Na de meditatie maken we een zelfhealing reis door de verschillende chakra’s. Tot slot volgt er een groepshealing waarbij je lekker mag gaan liggen en ontvangen.

RAUWE CACAO
Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt in ceremonies door de Maya’s. Cacao is een natuurlijk en oud plantmedicijn, met een hoge concentratie aan vitamines en mineralen. Het is een krachtige antioxidant en de hoge hoeveelheid aan voedingsstoffen ondersteunt en voedt het lichaam, terwijl het ook een ontgiftend effect heeft op de lever en de nieren. Daarnaast verhoogd cacao de bloedtoevoer naar de hersenen en veroorzaakt de afgifte van feel-good endorfines. De zintuigen en verbinding met jezelf worden versterkt en je bewustzijn verhoogd. Vanuit deze staat stroomt er gemakkelijk inspiratie en creativiteit.

BEYOND EGOS & LISA
Facilitator van healing, transformatie & verbinding met onszelf en al dat is. Beyond Egos droomt van een universum met een overvloed aan liefde en eenheid zodat alle wezens gelukkig en in harmonie zijn. Met deze achterliggende filosofie organiseert Beyond Egos healings, ceremonies, retreats, workshops, coaching sessies en andere spirituele activiteiten die toegankelijk en bovenal ook playful zijn.
Er zijn veel aspecten in spiritualiteit waar ik een enorme passie in voel, maar hetgeen alle activiteiten gemeen hebben is het healing aspect. Ik ondersteun mensen graag in dit proces met de methode die het meest passend is, of een combinatie van verschillende methoden. Jouw healing proces vindt voornamelijk plaats voor- en na de healing sessies. Daarom kijk ik graag met jou hoe healing onderdeel kan worden van jouw leven. Ik doe energetisch werk (healing) zowel individueel als in groepen, organiseer ceremonies en werk met plantmedicijnen (Kambo, RapΓ©, Sananga, Psilocybin & Cacao).

MEEDOEN?
Stuur even een mailtje naar lisa@beyondegos.com om je aan te melden. De exchange is € 15.

Datum

jul 03 2020

Tijd

10:00 am - 11:30 am

Kosten

€ 15

More Info

Facebook Event

Locatie

Sloterplas

Organisator

Lisa Marieke
Facebook Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch