fbpx

Plant & Energy Medicine Weekend Retreat

Ben jij klaar voor diepe transformatie? Wil jij dichter bij (jouw) natuur komen staan en meer vanuit jouw hart leven? Is het tijd om oude patronen los te laten en in jouw ware aard te gaan rusten?

Hiervoor komt er een weekend in het teken van heling, transformatie & verbinding. Dit retreat is een co-creatie van Justine (Artedite Healing) en Lisa (Beyond Egos). We werken met verschillende plantmedicijnen, energiewerk en rituelen die jouw helingproces ondersteunen en voor grote shifts kunnen zorgen. Tussen de sessies door zul je verwend worden met heerlijke vegetarische maaltijden/snacks en is er ruimte om te socializen, van de natuur te genieten, te mediteren, uit te rusten of iets anders te doen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

De combinatie van energie en plantmedicijnen staat je toe heel diep in jezelf regeneratie in gang te zetten. De plant medicijnen bieden de opening, de helderheid en de kracht. De energie rijkt je meteen de instrumenten aan waarmee je jouw eigen heling in gang kan zetten en houden voor cellulaire integratie van jouw zielsinzichten en verlangens.

VRIJDAG
Aankomst & installeren
Rapéceremonie
Vuurritueel

ZATERDAG
Sananga & Kambo of Ontbijt & Trancereis naar krachtdier
Voice bath & Merlin Healing groepssessie
Uitrusten of wandelen & verbinden met de natuur
Cacao ceremonie & Tantric Reiki
Ecstatic Dance

ZONDAG FULL MOON
Mushroom ceremonie
Afsluiting & Afscheid

RAW CACAO
Cacao wordt al duizenden jaren in oude tradities gebruikt door de Maya’s. Rauwe cacao is een natuurlijk en oud plantengeneesmiddel, met een hoge concentratie aan vitamines, mineralen en is een krachtig antioxidant. De hoge hoeveelheid voedingsstoffen in de cacao ondersteunt en voedt het lichaam en veroorzaakt een ontgiftende werking op de lever en de nieren. Cacao verhoogt ook de bloedtoevoer naar de hersenen en bevordert de afgifte van feel-good endorfines. Vanwege de euforie-stimulerende ingrediënten kan de cacao een impact hebben op de emoties. Sensaties in het fysieke en emotionele lichaam worden vergroot, inclusief je bewustzijn en contact met jezelf en met je hart.

REIKI
Een vorm van energieoverdracht van universele levensenergie door het opleggen van handen. De energie bevordert het natuurlijke genezingsproces en herstelt de harmonie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki geeft de ontvanger wat op dat moment het belangrijkste is.

MERLIN HEALING®
Merlin Healing® is een zeer krachtige vorm van healing om positieve transformatie, genezing, mogelijk ontwaken van het spiritueel bewustzijn en bewustzijnsverhoging tot stand te brengen. Het is een non-contact vorm van healing die gecodeerde frequenties van helende energie en heilige geometrie inbrengt om positieve veranderingen en transformaties te bewerkstelligen. De healing heeft transformerende eigenschappen die ons kunnen bevrijden van delen van ons karma, conditionering en programmering. Energieblokkades die het jouw leven gecompliceerd maken kunnen worden opgeruimd. De energie zelf is vol van liefde en kan innerlijke vrijheid creëren op emotioneel, spiritueel en fysiek niveau.
Merlin Healing® kan voor vele doeleinden en situaties worden gebruikt, maar alleen om je een idee te geven enkele voorbeelden opgesomd:
● Het doorbreken van ongezonde patronen die je beperken
● Het doorbreken van beperkende gedachten
● Werken aan fysieke problemen en pijn
● Werken aan mentale problemen zoals angst en depressie
● Het afbreken van energetische blokkades die de natuurlijke flow van je leven beperken
● Verwerking van traumatische gebeurtenissen uit je verleden en vorige levens
● In balans brengen van de chakra’s en het gehele energetische systeem
● Helpen met het manifesteren van de dingen die je in het leven wilt bereiken
● Ontvangen van inzichten over jezelf en levenssituaties

RAPÉ
Een mix van Mapacho (heilig tabak uit de Amazone) en as van heilige bomen en kruiden die in de neus geblazen wordt. Rapé zorgt ervoor dat het hoofd gezuiverd wordt van negatieve energie, doorbreekt energie blokkades en brengt de aandacht naar binnen. Rapé werkt erg aardend en je kunt inzichten of antwoorden krijgen op vragen. Ook kun je intenties kracht bijzetten met behulp van de force van de Rapé.

SANANGA
Bijzonder krachtige oogdruppels uit de Amazone die oorspronkelijk gebruikt worden om de zintuigen te verbeteren voor de jacht. Het verbetert het zicht en opent het derde oog. Sananga wordt gemaakt van het sap van de wortel van de Tabernaemontana undulata struik, die uit dezelfde plantfamilie komt als Iboga. Het reinigt het energieveld van donkere energie, ontgift het lichaam, brengt de chakra’s in balans, geeft inzichten, focus en zorgt voor een ontspannen gevoel. Op een fysiek level wordt Sanaga gebruikt om aandoeningen zoals staar, rode ogen, ooginfecties en hoofdpijn te voorkomen en behandelen. Kort na het aanbrengen op de ogen melden de meeste gebruikers een sterke brandende en intense stekelige pijnsensatie. Toch blijven deze intense effecten maar 30 seconden bestaan en kunnen verlicht worden door je te concentreren op je ademhaling en door te visualiseren hoe de pijn je geblokkeerde energieën verwijdert en diepe heling brengt. Hierna blijft het nog licht doorbranden voor ongeveer 5-10 minuten. De energie van de Sananga verspreidt zich door het hele lichaam en is licht voelbaal.

KAMBO
Kambo (Phyllomedusa Bicolor) komt oorspronkelijk uit de amazone en wordt door inheemse stammen al duizenden jaren gebruikt voor verschillende heling doeleinden. Kambo is de afscheiding van een kikker uit de Amazone die via kleine gebrande gaatjes van de bovenste huidlaag wordt toegediend. De peptiden van de Kambo lijken op die van de mens, waardoor Kambo onze cellen opent. Dit zorgt voor een diepe reiniging op celniveau, alles wat er niet in
hoort wordt afgevoerd. Deze grondige reiniging komt ten gunste van lichaam & geest wat onder andere resulteert in meer energie, kracht & helderheid. Kambo kan ondersteuning en heling bieden voor mensen die lijden aan angst, depressie, PTSS, chronische vermoeidheid, chronische pijn, HIV, artritis, diabetes, candida, herpes, hoge bloeddruk , kanker, vruchtbaarheidsproblemen, terugkerende infecties etc. Over het algemeen rapporteren mensen:
● Minder ziek worden
● Meer energie hebben
● Stemmingsverbetering
● Helderheid van geest
● Verhoogd bewustzijn en focus
● Veerkracht tegen stress en vermoeidheid
● Een verhoogd gevoel van welzijn
● Je emotioneel sterk en empowered voelen
● Het overwinnen van blokkades en obstakels
● Loslaten van trauma’s en problemen uit het verleden
● Over het algemeen meer in balans
● Een diepere verbinding met jouw waarheid en levenspad.

OVER ARTEDITE HEALING & JUSTINE
Justine is een Reiki Master en krachtig energie healer, in haar praktijk Artedite Healing. Met allesziende ogen begeleidt ze liefdevol clienten en studenten op hun reis om hun hoogste potentie te bereiken, te breken met oude verhalen en een nieuw zelf te baren. Op haar helingsreis is ze bijgestaan door Reiki, Mary Magdalene Priestess Training, en sjamanistische helings technieken. Met haar drum, Diana, en verbondenheid met de planten en spirit world, staat ze jou bij in jouw transformatie tijdens dit retreat.

OVER BEYOND EGOS & LISA
Beyond Egos heeft als missie om samen te helen, transformeren en ontwaken. Door middel van onder andere healings, ceremonies en andere spirituele activiteiten die toegankelijk en bovenal ook playful zijn.
Er zijn veel aspecten in spiritualiteit waar Lisa passie voor voelt, maar uiteindelijk krijg ze de meeste energie van het bijdragen aan het helingproces van mensen. Per individu kijkt zij wat de intenties zijn en vervolgens wat voor methode er het beste past. Lisa is Merlin Healing Teacher, Reiki Master, Kambo Practitioner (IAKP gecertificeerd) en verder volgt ze opleidingen in reading en mediumschap. Ze werkt veel met Rapé, Sananga & Cacao, plantmedicijnen die enorm kunnen bijdragen aan het helingproces.

Energie exchange:
€ 290 met Kambo
€ 240 zonder Kambo

Datum

okt 11 2019 - okt 13 2019

Tijd

7:00 am - 5:00 pm

Kosten

€ 290 inclusief Kambo, €240 exclusief Kambo

More Info

Meer info

Locatie

Winterswijk
Lisa Marieke

Organisator

Lisa Marieke
Email
lisa@mhealing.org

Other Organizers

Justine
Justine
Meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch