fbpx

Merlin Healing® – Opening the Heart

Naarmate we door het leven gaan, worden we emotioneel uitgedaagd, waardoor we onszelf en ons hart een beetje afsluiten. Dit is een afweermechanisme om ons te beschermen tegen pijn, maar hoe meer gesloten we raken, hoe kleiner we onszelf maken en hoe meer we het hart afsluiten. De intentie van deze sessies is om het hart weer opnieuw te openen.

De dag zal bestaan ​​uit vier sessies met pauzes tussendoor inclusief een uur voor de lunch van 12.45 uur – 13.45 uur.
De vier sessies gedurende de dag duren elk ongeveer een uur. De focus zal liggen op:

1. Loskomen van het slachtoffer binnenin
2. De weg openen
3. Acceptatie van wat is
4. Het hart openen

Je kunt ook je eigen intenties zetten voor elke sessie om huidige problemen te verlichten waarvan je jezelf bewust bent. Als alternatief kun je eenvoudig ontvangen wat er op dit moment het meest relevant is voor je eigen welzijn. De energie zal een paar dagen blijven werken, misschien tot een week of meer na de sessie en kan een blijvend positief effect op je leven hebben.

Wat is Merlin Healing®?
Merlin Healing® is een zeer krachtige vorm van healing om positieve transformatie, genezing, mogelijk ontwaken van het spiritueel bewustzijn en bewustzijnsverhoging tot stand te brengen. Het is een non-contact vorm van healing die gecodeerde frequenties van helende energie en heilige geometrie inbrengt om positieve veranderingen en transformaties te bewerkstelligen. De healing heeft transformerende eigenschappen die ons kunnen bevrijden van delen van ons karma, conditionering en programmering. Energieblokkades die het jouw leven gecompliceerd maken kunnen worden opgeruimd. De energie zelf is vol van liefde en kan innerlijke vrijheid creëren op emotioneel, spiritueel en fysiek niveau.

Hoe kan Merlin Healing® je ondersteunen?
Merlin Healing® kan voor vele doeleinden en situaties worden gebruikt, maar alleen om je een idee te geven enkele voorbeelden opgesomd:
● Het doorbreken van ongezonde patronen die je beperken
● Het doorbreken van beperkende gedachten
● Werken aan fysieke problemen en pijn
● Werken aan mentale problemen zoals angst en depressie
● Het afbreken van energetische blokkades die de natuurlijke flow van je leven beperken
● Verwerking van traumatische gebeurtenissen uit je verleden en vorige levens
● In balans brengen van de chakra’s en het gehele energetische systeem
● Helpen met het manifesteren van de dingen die je in het leven wilt bereiken
● Ontvangen van inzichten over jezelf en levenssituaties

Feedback van een vorig evenement:
‘Went to a day course of Merlin Healing (can recommend it to anyone!!!) to cleanse out the sh*t I had accumulated in my heart that started even creating physical pain in the heart area. Past events kept repeating in my mind and even though I let it out it never seemed to dissolve.
I think this really helped me, I felt each transmission working in it’s own way, I feel lighter and the big heavy black ball of life’s residues has gone. (still some after effects are taking place).’

Dit evenement wordt georganiseerd door Lisa Kersbergen. Ik ben sinds kort opgeleid tot Merlin Healing Teacher, door de oprichter Keith Mapson. Ik ben tevens de oprichter van Beyond Egos. Beyond Egos is een plaats voor genezing, transformatie en verbinding met onszelf, elkaar en de spirituele wereld. Het doel is om meer liefde en verbinding in het universum te brengen, zodat alle wezens gelukkig en in harmonie kunnen zijn. Ik werk toegewijd om het genezingsproces van mensen te ondersteunen op een manier die het meest bij de persoon past.

Tijd:
De sessies duren van 11.30 uur tot 18.30 uur en er is een pauze van een uur en twee pauzes van 30 minuten.

Energie uitwisseling:
€ 70

Meer informatie over Merlin Healing®?
https://www.mhealing.org

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 07 2019

Tijd

11:30 am - 6:30 pm

Kosten

€ 70

More Info

Registreren

Locatie

Flink
Amsterdam
Lisa Marieke

Organisator

Lisa Marieke
Email
lisa@mhealing.org
Registreren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch