fbpx

Acro Reiki met Nick & Lisa

Een speelse blend van Acrobatiek, Reiki, Yoga & Thaise Massage! Deze sessie draait om samen plezier maken, verbinden & helen.

Tijdens een geleide meditatie maken we eerst de verbinding met onszelf en de aarde. Het verleden en de toekomst laten we even helemaal los, zodat we volledig focus hebben in het hier en nu. Na de meditatie krijgt iedereen een tijdelijke Reiki inwijding. De inwijding zorgt ervoor dat jouw verbinding met de Reiki energie versterkt wordt tijdens de sessie. Nadat we geoefend hebben met de Reiki energie op onszelf, is het tijd om de verbinding met elkaar op te zoeken vanuit toegankelijke Acro Yoga posities. De posities zijn rustig en comfortabel, waardoor je langer in een houding kan blijven, terwijl er om de beurt Reiki gegeven en ontvangen wordt. Alle niveaus zijn welkom, dus ook als je nog geen ervaring hebt met Acro Yoga of Reiki.

REIKI
Een vorm van energieoverdracht van universele levensenergie via handoplegging. De energie bevordert het natuurlijk genezingsproces en herstelt de harmonie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki geeft de ontvanger wat op dat moment het belangrijkste is.

OVER NICK VOS
Net een paar maanden is Nick terug van zijn reis. Nick is Acrobaat en vormt samen met zijn vriendin Froukje een duo onder de naam Upsidedown Acro. Samen geven ze spectaculaire optredens en workshops op verschillende events. Op festivals zie je ze meer ondersteboven dan rechtop. Naast acrobaat is Nick ook afgestudeerd gymleraar (ALO). Alhoewel hij het meer voor zichzelf en vrienden toepast, heeft Nick ook Reiki opleidingen gedaan. Tijdens zijn reis heeft hij ook nog even een cursus Thaise Massage en Yoga gedaan.
https://www.facebook.com/upsidedownacrobatics/

OVER LISA MARIEKE
Er zijn veel verschillende aspecten in spiritualiteit waar ik een enorme passie voor voel en enthousiast van word. Ik geloof dat er geen beste methode is om te helen en houd ervan om diverse methoden samen te laten komen. Ook ben ik ervan overtuigd dat healing een individuele keuze is en mensen alleen zichzelf kunnen helen. Ik ben er graag om deze healing te faciliteren en laat mensen met liefde hun eigen kracht herinneren en voelen. Ik werk met Reiki, Merlin Healing en plantmedicijnen.

OVER BEYOND EGOS
Beyond Egos is een plek voor heling, transformatie en verbinding met onszelf, elkaar en de spirituele wereld. De missie van Beyond Egos is om meer liefde en verbinding het universum in te brengen, zodat alle wezens gelukkig en in harmonie kunnen zijn. Met deze onderliggende filosofie organiseert Beyond Egos een variatie aan helende activiteiten zoals (plant healing) ceremonies, retreats, healing-sessies, workshops, trainingen en andere spirituele activiteiten die nuchter en speels zijn.
https://beyondegos.com

OVER FLINK
Duurzaam ondernemen met een maatschappelijke insteek. Flink wil aan andere ondernemers laten zien dat je duurzaam en klimaatneutraal kan ondernemen. Bijna alles is gerecycled in Flink, de bar is van mosa tegels gemaakt, muren van leem, hout uit het rembrandpark. Flink zet een totaalconcept neer waarin alles samenkomt: het verzorgen en verwennen van lichaam en geest. Flink is een eetgelegenheid in combinatie met een studio waar diverse activiteiten worden gegeven. Parkeren kan gratis voor de deur vanaf 19.00 uur!

AANMELDEN?
Stuur een mailtje naar lisa@beyondegos.com met je naam, de activiteit en datum. De exchange is € 22.

Datum

sep 20 2019

Tijd

8:00 pm - 9:30 pm

Kosten

€ 22

More Info

Meer info

Locatie

Flink
Amsterdam
Lisa Marieke

Organisator

Lisa Marieke
Email
lisa@mhealing.org
Meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch