fbpx

Healing

Wat is healing?

Healing betekent voor mij je eigen schaduwkanten onder ogen zien en laagje voor laagje afpellen hiervan om zo dichter bij je ware zelf te komen en je bewustzijn te verhogen. In het leven leren wij onszelf patronen en programmeringen aan die ons op dat moment helpen overleven, maar op de lange termijn juist tegen ons werken. Healing zie ik als een daily practice en vraagt om een zekere bereidheid om jezelf volledig te willen zien en los te laten wat niet meer dient zodat je kunt groeien. We zijn op deze aarde gezegend met plantmedicijnen die het healingproces kunnen ondersteunen en versnelt plaats laten vinden. Echter geloof ik er wel in dat het niet de bedoeling is deze plantmedicijnen te gebruiken als quick fix en merk dat ik me zelf meer en meer richt op de zachtere methoden. Healing vindt zeker plaats in ceremonies en healing, maar de echte veranderingen vinden tijdens de integratie-periode hierna plaats. Tijdens deze periode wordt van je gevraagd het geleerde toe te passen en de interne veranderingen ook om te zetten in je externe wereld. Emoties zie ik als kompas voor healing, ze geven aanwijzingen over waar de pijn zit. Healing gaat dan ook vaak gepaard met een emotionele ontlading, die je volledig mag omarmen.

Reiki

Na mijn eerste Ayahuasca reizen kreeg ik te horen dat ik een Reiki opleiding mocht gaan doen, wat ik vervolgens meteen ben gaan doen. Reiki is een vorm van energieoverdracht van universele levensenergie via handoplegging. De energie bevordert het natuurlijk genezingsproces en herstelt de harmonie op fysiek en emotioneel niveau. Reiki geeft de ontvanger wat op dat moment het belangrijkste is. Al snel had ik het master niveau bereikt en voelde ik dat ik meer wilde leren. Tijdens een yoga retreat ben ik vervolgens in aanraking gekomen met Merlin Healing.

Merlin Healingยฎ

Is een zeer krachtige vorm van healing om positieve transformatie, genezing, mogelijk ontwaken van het spiritueel bewustzijn en bewustzijnsverhoging tot stand te brengen.ย Het is een non-contact vorm van healing die gecodeerde frequenties van helende energie en heilige geometrie inbrengt om positieve veranderingen en transformaties te bewerkstelligen. De healing heeft transformerende eigenschappen die ons kunnen bevrijden van delen van ons karma, conditionering en programmering. Energieblokkades die het jouw leven gecompliceerd maken kunnen worden opgeruimd. De energie zelf is vol van liefde en kan innerlijke vrijheid creรซren op emotioneel, spiritueel en fysiek niveau.

*Merlin Healingยฎ is een geregistreerde merknaam van Keith M Mapson. Alle rechten voorbehouden en met zijn toestemming gebruikt.

Transhealing

Op het Arthur Findlay College ben ik naar een cursusweek Experimental Trance geweest, waarin ook transhealing aan bod kwam. Het is een manier van healing waarbij de healer een stapje terugdoet, om plaats te maken voor de helende energie van de spirit.

Loslaten van concepten

Inmiddels ben ik op een punt gekomen dat ik concepten en technieken van healing probeer los te laten, om vanuit een zuivere verbinding en mijn intuรฏtie te kunnen werken. In de praktijk komt dit neer op een combinatie van Ik start de sessies met het vaststellen van een heldere intentie en laat mij tijdens de sessies leiden door de aanwijzingen van mijn hogere zelf en spirit teachers aan de andere kant.

Healing kan voor vele doeleinden en situaties worden gebruikt, maar alleen om je een idee te geven enkele voorbeelden opgesomd:
โ— Het doorbreken van ongezonde patronen die je beperken
โ— Het doorbreken van beperkende gedachten
โ— Werken aan fysieke problemen en pijn
โ— Werken aan mentale en emotionele problemen zoals angst en depressie
โ— Het doorbreken van energetische blokkades die de natuurlijke flow van je leven beperken
โ— Verwerking van traumatische gebeurtenissen uit je verleden
โ— In balans brengen van de chakraโ€™s en het gehele energetische systeem
โ— Helpen met het manifesteren van de dingen die je in het leven wilt bereiken
โ— Ontvangen van inzichten over jezelf en levenssituaties

Tijdens een energie healing kun je verschillende dingen ervaren terwijl je in een diepe staat van ontspanning komt. Fysieke sensaties, zien van beelden/kleuren/licht, opkomende emoties etc. Soms voelt het alsof je door dingen heen โ€˜geduwdโ€™ wordt en kun je een gevoel van ongemak ervaren. Andere keren word je overspoeld met gevoelens van liefde en dankbaarheid. De energie komt in vlagen, soms voelt het heel krachtig aan op een bewust niveau en andere keren voelt het subtieler en gebeuren er dingen op een onbewust niveau. Wat je ook ervaart, probeer het er gewoon te laten zijn en te observeren. En vergeet er vooral niet van te genieten. De energie werkt nog een aantal dagen na de sessie door en kan een blijvend positief effect op je leven hebben.

Een afspraak maken voor een privรฉ healingsessie?

Mail naar lisa@beyondegos.com voor het maken van een afspraak.
Afspraken zijn te boeken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur.
De kosten van een privรฉsessie zijn โ‚ฌ 55 voor een consult van ruim een uur.

 

 

Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish