fbpx

Healing Coaching – Become your own Healer

Alhoewel we graag zouden willen dat iemand anders onze problemen ‘plots’ wegneemt, werkt dat in de praktijk vaak anders.Β Het is belangrijk te beseffen dat het wel mogelijk is dat een healing ‘spontaan’ plaatsvindt, maar dat dit in de praktijk vaak anders werkt.

Healing is een natuurlijk proces, het is als een wond die langzaam heelt, verandert in een litteken en uiteindelijk vervaagt.Β Het gaat vaak langzamer dan we zouden willen, daarom vraagt het om geduld, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Zie het als een wond die verzorging en dus aandacht nodig heeft.

Het vraagt inspanning van de Β΄healerΒ΄ maar wellicht wel meer van diegene die voor de healing komt. In de loop van ons leven hebben we patronen en programmeringen aangeleerd die ons soms eerder tegenwerken dan dienen. De manier om met emoties en gebeurtenissen om te gaan bijvoorbeeld. Voornamelijk de bereidheid om dingen aan te gaan en healing te integreren in ons dagelijkse leven als een Β΄daily practiceΒ΄ is een belangrijk aspect.

Vaak gaat healing gepaard met een verandering van onze houding ten op zichtenΒ van het leven. Healing, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei gaan hand in hand samen. Ik betrek graag al deze aspecten in mijn healing trajecten, zodat de gewenste veranderingen kunnen gaan plaatsvinden. Onderwerpen die aan bod komen in een traject zijn:

β™‘ Self Healing – The healing power of the universal life force energy
β™‘ Stop worrying – Learn to trust
β™‘ Welcome & Accept all that is
β™‘ Let go of control – Learn to surrender
β™‘ Sitting in de Power – Work with the power of the spirit
β™‘ Healing power of Community – Exponential healing & synergy
β™‘ Use the power of the mind – Forget working against it
β™‘ Practicing compassion & kindness – For the self & others
β™‘ Healing power of expression – Represent your true essense
β™‘ Shadow work – Shine light on your shadow side
β™‘ Forgive & Let go in order to move on
β™‘ Self love & care – Start making it into a daily practice
β™‘ Pattern & program transformation – Manipulate your unconscious programming

Samen kijken we wat relevante onderwerpen zijn om mee aan de slag te gaan door middel van een gratis intake gesprek van 60 minuten om kennis met elkaar te maken en te kijken wat ik voor je zou kunnen betekenen. Een consult bestaat uit gesprekken (20 minuten), methoden/rituelen voor zelfhealing (15 minuten) en een healing sessie je van mij ontvangt (40 minuten). Na de sessie krijg je wat te drinken en wisselen we kort de ervaring van de sessie uit. Tussen de verschillende consulten krijg je passende opdrachten om thuis mee aan te slag te gaan. Het is mogelijk om wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een traject aan te gaan, net waar je zelf behoefte aan hebt.

Tarieven
Introduction in Self HealingΒ 
Een los consult voor € 66

Self Healing Foundation
Een traject van 3 consulten voor € 188

Become your own Healer
Een traject van 6 consulten voor € 333

Email lisa@beyondegos.com of
bel naar +31623818609 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Healing Coaching

 

 

 

 

Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish