fbpx
Womb healing en initiatie

Womb healing en initiatie met Cacao

Ben jij klaar om je te verbinden met jouw volledige vrouwelijke potentie?

The Womb is not a place to store fear or pain.
The Womb is a place for creation and giving birth to life.

De baarmoeder is voor vrouwen een centrum van creatieve kracht! Wat wij maar willen, wij kunnen het baren als we in verbinding staan met onze baarmoeder en cyclus. Voor veel vrouwen is dit gedeelte echter iets dat we afstoten, of waar we angsten en pijn opslaan. Onze eigen, of overgedragen vanuit de baarmoeder van onze moeder, en moeder van onze moeder en zo verder.

DE CEREMONIE
De 13e rite van de Munay Ki is een rite die wordt overgedragen van vrouw op vrouw om deze pijn te verwijderen en volledig in onze creatieve kracht te komen staan. In deze ceremonie laat je jouw angsten los, en omarm je jouw volledige vrouwelijkheid!

Wij werken met energie en natuur. Een van de plantmedicijnen die deze ceremonie kracht zal meegeven is rapé, een heilige tabak gemengd met as van bomen uit de amazone. Rapé grondt en zuivert jouw energie en het helpt je open te stellen voor de levensenergie. Ook is er de mogelijkheid om Sananga te ontvangen om jezelf op verschillende lagen te reinigen en het derde oog te stimuleren.

OVER CACAO
Cacao wordt al duizenden jaren in oude tradities gebruikt door de Maya’s. Rauwe cacao is een natuurlijk en oud plantengeneesmiddel, met een hoge concentratie aan vitamines, mineralen en is een krachtig antioxidant. De hoge hoeveelheid voedingsstoffen in de cacao ondersteunt en voedt het lichaam en veroorzaakt een ontgiftende werking op de lever en de nieren. Cacao verhoogt ook de bloedtoevoer naar de hersenen en bevordert de afgifte van feel-good endorfines. Vanwege de euforie-stimulerende ingrediënten kan de cacao een impact hebben op de emoties. Sensaties in het fysieke en emotionele lichaam worden vergroot, inclusief je bewustzijn en contact met jezelf en met je hart.

OVER ARTEDITE HEALING EN JUSTINE
Justine is een Reiki Master en krachtig energie healer in haar praktijk Artedite Healing. Met allesziende ogen begeleidt ze liefdevol clienten en studenten op hun reis om hun hoogste potentie te bereiken, te breken met oude verhalen en een nieuw zelf te baren. Op haar helingsreis is ze bijgestaan door Reiki, Mary Magdalene Priestess Training, en sjamanistische helingstechnieken. Met haar drum, Diana, elfjesenergie, en verbondenheid met de planten, baarmoeder en spirit world, staat ze jou bij in jouw initiatie tijdens deze ceremonie.

OVER BEYOND EGOS & LISA
Beyond Egos heeft als missie om samen te helen, transformeren en ontwaken. Door middel van onder andere healings, ceremonies en andere spirituele activiteiten die toegankelijk en bovenal ook playful zijn. Er zijn veel aspecten in spiritualiteit waar Lisa passie voor voelt, maar uiteindelijk krijg ze de meeste energie van het bijdragen aan het helingproces van mensen. Per individu kijkt zij wat de intenties zijn en vervolgens wat voor methode er het beste past. Lisa werkt met Merlin Healing , is Reiki Master, Kambo Practitioner (IAKP gecertificeerd) en verder volgt ze opleidingen in reading en mediumschap. Ze werkt veel met Rapé, Sananga & Cacao, plantmedicijnen die enorm kunnen bijdragen aan het helingproces.

VERDERE INFORMATIE
Je kan je inschrijven door een email te sturen naar arteditehealing@gmail.com
Na inschrijving ontvang je dan informatie over voorbereiding en het verloop van de avond zelf.

Date

Oct 16 2019

Time

7:30 pm - 10:30 pm

Cost

42.00

More Info

Meer info

Location

Sacred Space
Beatrixlaan 1, Bilthoven
Lisa Marieke

Organizer

Lisa Marieke
Email
lisa@mhealing.org

Other Organizers

Justine
Justine
Meer info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish