fbpx

Diensten

Plant & Energy Medicine Weekend Retreat
11, 12 & 13 oktober  2019

Ben jij klaar voor een diepe transformatie? Wil jij dichter bij (jouw) natuur komen staan en meer vanuit jouw hart leven? Is het tijd om oude patronen los te laten en in jouw ware aard te gaan rusten?

Hiervoor komt er een weekend in het teken van heling, transformatie & verbinding. Dit retreat is een co-creatie van Justine (Artedite Healing) en Lisa (Beyond Egos). We werken met verschillende plantmedicijnen, energiewerk en rituelen die jouw helingproces ondersteunen en voor grote shifts kunnen zorgen. Tussen de sessies door zul je verwend worden met heerlijke vegetarische maaltijden/snacks en is er ruimte om te socializen, van de natuur te genieten, te mediteren, uit te rusten of iets anders te doen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

De combinatie van energie en plantmedicijnen staat je toe heel diep in jezelf regeneratie in gang te zetten. De plant medicijnen bieden de opening, de helderheid en de kracht. De energie rijkt je meteen de instrumenten aan waarmee je jouw eigen heling in gang kan zetten en houden voor cellulaire integratie van jouw zielsinzichten en verlangens.

VRIJDAG
Aankomst & installeren
Rapéceremonie
Vuurritueel

ZATERDAG
Sananga & Kambo of Ontbijt & Trancereis naar krachtdier
Voice bath & Merlin Healing groepssessie
Uitrusten of wandelen & verbinden met de natuur
Cacao ceremonie & Tantric Reiki
Ecstatic Dance

ZONDAG FULL MOON
Mushroom ceremonie
Afsluiting & Afscheid

ENERGY EXCHANGE
€ 240 exclusief Kambo
€ 290 inclusief Kambo

MEER INFO?
https://www.facebook.com/events/353577482221469/

HEALING INTENSIVE
An Energetic Journey into the Shamanic realm and Beyond

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

Een energetische sjamanistische reis voor een groep van 5-8 dappere deelnemers naar het diepe rijk van het zelf. Als groep maken we de commitment aan onszelf en elkaar om diep naar binnen te gaan en in de energie van het Westen datgene los te laten wat ons leven niet meer dient. Het najaar is een tijd om te oogsten en te onderzoeken wat we los mogen laten en niet meer meenemen in een nieuwe cyclus op het levenswiel. Dit programma bestaat uit 9 sessies op en geeft je de kans om los te laten, te helen en te vieren van wat je meeneemt in een nieuw cyclus. Om heel bewust met het Levenswiel om te gaan. Dit programma is een bijzondere co-creatie van Sjamanistisch Healer Gaby Timmerman & Lisa Marieke van Beyond Egos en wordt gegeven bij Flink in Amsterdam.

DATA & THEMA’S
08-09-2019: Kennis maken, intenties zetten, spirits oproepen
15-09-2019: Leven met het Medicijnwiel
29-09-2019: Rapé & Reiki zelfhealing meditatie
06-10-2019: Sananga & Merlin groepshealing
13-10-2019: Decemberment
20-10-2019: Rust + Mogelijkheid individuele healing
27-10-2019 of 03-11-2019: Kambo + Mogelijkheid individuele healing
10-11-2019: Sjamanistisch Ademwerk
24-11-2019: Afsluitende viering: Cacao integratie

ENERGY EXCHANGE
€ 444

Friday Healing Nights with Amazonian Insights

Een cocktail van verschillende healing methoden en verbindingsactiviteiten die bijdragen aan o.a. meer ontspanning en rust in het hoofd, doorbreken van energieblokkades, loslaten van stress/negatieve emoties en gedachten, in balans brengen van de chakra’s en energetisch systeem, meer focus, bewustzijnsverhoging en positieve energie.

GEPLANDE ACTIVITEITEN
16 augustus 20.00 – 23.00
Kambo Ceremonie inclusief maaltijd
https://www.facebook.com/events/438927793626763/
Door Ben & Lisa

6 september 20.00 – 23.00
Microdose 🍄 & Cacao ceremonie
Door Justine & Lisa

20 september 20.00 -21.30
Acro Reiki
Door Nick & Lisa

4 oktober 20.00 – 21.00
Voice Bath & Merlin Healing
Door Robin & Lisa

OVER FLINK
Duurzaam ondernemen met een maatschappelijke insteek. FLINK wil aan andere ondernemers laten zien dat je duurzaam en klimaatneutraal kan ondernemen. Bijna alles is gerecycled in Flink, de bar is van mosa tegels gemaakt, muren van leem, hout uit het rembrandpark. Flink zet een totaalconcept neer waarin alles samenkomt: het verzorgen en verwennen van lichaam en geest. Flink is een eetgelegenheid in combinatie met een studio waar diverse activiteiten worden gegeven. https://flinkin.nl/

OVER BEYOND EGOS
Beyond Egos is een plek voor heling, transformatie en verbinding met onszelf, elkaar en de spirituele wereld. De missie van Beyond Egos is om meer liefde en verbinding het universum in te brengen, zodat alle wezens gelukkig en in harmonie kunnen zijn. Met deze onderliggende filosofie organiseert Beyond Egos een variatie aan helende activiteiten zoals (plant healing) ceremonies, retreats, healing-sessies, workshops, trainingen en andere spirituele activiteiten die nuchter en speels zijn. https://beyondegos.com

AANMELDEN?
Stuur een mailtje naar lisa@beyondegos.com met je naam, de activiteit en datum.

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch